keskiviikko 22. lokakuuta 2014

KONJAKKIIskeeköhän tänne nyt joku sensuuri kun tuommoisen sanan menin otsikkoon kirjoittamaan? No kyse ei kuitenkaan ole piilomainonnasta eikä edes alkoholista vaan värihaasteesta, joka jatkuu tänään konjakin ruskealla.

Vanha kakluuni on alkuperäisessä kuosissaan ja vain hullu sille mitään tekisikään. Lepakkotuolin olen saanut ystäviltä 30-v. lahjaksi ja se on lempihuonekaluni vaikka sille ei täydellistä paikkaa tällä hetkellä löydykään. Lasipullo on mummolasta ja tuo leijona ostettiin kerran Köpiksen matkalta tuliaisiksi. Se on sellainen seilaaja, että sille ei oikein yhtä sopivaa paikkaa tunnu täältä löytyvän, mutta en raaski sitä kaappiinkaan laittaa kun kuitenkin kaverista tykkään.

Tänään voisin haastaa mukaan Muotopuolen Jutan, jos haaste ei sinne asti ole vielä ehtinyt. Jutalle tämä haaste saattaa kyllä tuottaa jopa enemmän vaikeuksia kuin minulle. ;)

12 kommenttia:

 1. Oho! Kiitos haasteesta! Vielä ei ollut haaste kantautunut Muotopuoleen asti, mutta mä yllätän nyt kaikki! Keksin ainakin kaks väriä heti! Musta ja valkoinen... Okei fine, yritän miettiä laatikon ulkopuoleltakin muutaman värin :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna haasteesta, kyllähän näitä värejä alkoi löytymään kun vähän tarkemmin katsoi ympärilleen.

   Poista
 3. Oi, nämä oli ihanat valinnat!

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä olet poimimut värihaasteeseen, varsinkin tämä konjakki on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, kivan haasteen laitoit liikkeelle ja hyvin näyttää levinneen! :D

   Poista
 5. Ruskea lasi on ihan mun lemppari. Ja nahkainen lepakkotuolikin kelpaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on munkin mieleen vaikka ruskea ei ehkä muuten se suurin suosikkiväri.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!