maanantai 20. lokakuuta 2014

MESSINKI
Sainpahan minäkin tämän värihaasteen, joka on blogeissa nyt vinhasti kiertänyt. Kiitosta vaan Koti Aurorassa -blogin Johanna! Haasteessa ajatuksena on löytää kodista viiden päivän aikana viisi eri väriä ja tehdä niistä omat postauksensa kuvien muodossa.

Haaste on hauska, koska sen myötä tulee katsottua kotia hieman eri näkökulmasta kuin normaalisti. Aluksi ajattelin myös, että helppoa - värithän ovat tietysti musta, valkoinen, harmaa... - kunnes tajusin, että kai tässä oli tarkoitus löytää ihan oikeasti jotain värejä kotoa. Niinpä homma vaikeutui huomattavasti, mutta enköhän saa raavittua meiltä kaikki viisi väriä kasaan. Jos ei muuten niin Stellan lelukopasta ainakin löytyy.

Mutta kuten kuvista näkyy, viikon ensimmäinen väri on messinki. Sitä löytyy meiltä pieninä ripauksina sieltä sun täältä. Ensimmäisen värin myötä haastan mukaan Aniliinin, jonka upeasta kodista ei väriä puutu!

5 kommenttia:

 1. Jee, kiitos! Ihan vähän salaa olin toivonut, että joku haastaisi tähän värihasteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Ihmettelinkin, että miten sua ei oo kukaan vielä haastanut, hyvä että tuli oikeaan osoitteeseen siis. :)

   Poista
 2. Ihania messinkisiä juttuja kodissanne. <3
  Melko värittömän kodin asukkaana on ollut hauskaa seurailla muiden värikkäitä postauksia. Monille kyllä tuntuu teettävän vaikeuksia löytää viittä eri väriä (ainakaan suuremmissa mittakaavoissa) kodeistaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kyllä meiltäkin on joutunut näitä vähän etsimään, mutta neljä väriä olen jo keksinyt. Viides tulee tuottamaan haasteita. :)

   Poista
 3. Ihania messinkisiä! Mä kans ajattelin ensin, että onhan ne valkonen, harmaa ja mustakin värejä, mutta jouduin sitten kuitenkin etsiä niitä "oikeita" värejä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!