sunnuntai 19. lokakuuta 2014

REMPPABRUNSSI

Järjestettiin eilen pitkästä aikaa brunssi tyttöjen kesken. Ajatuksena tietysti nähdä toisiamme ja nauttia hyvistä pöydän antimista. Tällä kertaa agendalla oli myöskin pieni pintaremontti ystäväni keittiön välitilaan, joka oli jäänyt vielä viimeistelemättä kun muu remontti valmistui aiemmin.

Maalailtiinpa tuo välitila sitten samoilla Tikkurilan Tunto Hieno maaleilla, joita jäi meidän makuuhuoneen seinäprojektista yli. Tähän tosin on tarkoitus laittaa vielä lasi päälle, koska nuo maalithan eivät sellaisenaan sovellu tilaan, jossa vettä roiskuu ja pinnat pitää pystyä puhdistamaan helposti.

Tällä tekniikalla tulee aina vähän erilainen jälki, riippuen siitä miten ronskisti telaa ja lastaa käyttää ja millainen sattuu olemaan maalarin kädenjälki sinä päivänä. Mielestäni onnistuttiin tässä ihan hyvin, vaikka en nyt ehtinyt nähdä välitilaa ihan täysin kuivuneena (kuvassakin maali on vielä märkä). Maalia jäi vieläkin yli, joten voi olla että sillä vielä yksi seinäkin samaisessa kodissa joskus maalaillaan.

Todettiin tämä brunssin ja remontin yhdistäminen niin toimivaksi konseptiksi, että päätettiin tehdä siitä ihan jatkuva perinne. Kokoonnutaan siis vuorollaan aina toistemme luo brunssittelemaan ja päivän emäntä saa keksiä jonkun pienen projektin, joka siinä sivussa toteutetaan yhteisvoimin. Ensi kerralla ollaankin meillä, jee! Vaikka täällä on juuri kaikki remontoitu niin epäilemättä keksin pientä puuhaa tyttöjen pään menoksi.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!