keskiviikko 15. lokakuuta 2014

SIVUPÖYTÄ

60-luvun sarjapöytä
60-luvun sarjapöytä

60-luvun sarjapöytä

Tällainen tiikkinen pikkupöytä saapui meille äidin ja isän matkassa viime viikonloppuna. Pöytä on vaarin ja mummin vanha ja se on yksi 60-luvulla valmistetun sarjapöydän kolmesta osasta (kenties Askon tuotantoa?).

Pöytä pääsi toimittamaan meillä nyt sivupöydän virkaa sohvan viereen, mutta helposti näkisin sen myös eteisessä, yöpöytänä tai vaikka Stellan omana pikkupöytänä. Käyttötarkoituksia siis löytyy ja onhan tuo tosi suloinen.

Kynttilätkin on viimein kaiveltu kaapeista esiin odottamaan sitä seesteistä hetkeä kun voi laittaa ne palamaan ja hautautua sohvan nurkkaan viinilasin tai teekupin kanssa.

8 kommenttia:

 1. Sirosäärinen kaunotar ja taipuu varmasti moneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siroihin jalkoihin minäkin ihastuin ensimmäisenä.

   Poista
 2. Ihana pöytä! Mä tykkään tällä hetkellä niin tuosta lämpimästä punertavasta puun sävystä, ja se toimii niin kivasti neutraalien sävyjen kanssa, tuo lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tuo kyllä lämpöä ja itsekin tykkään! Tosin liikaa ei tätä saa mielestäni olla, ettei tule tunkkainen vaikutelma - tällainen pieni ripaus sopii meille. :)

   Poista
 3. Oi miten hieno! Minut on hurmannut 50-60-luvun huonekalujen sirous, varsinkin nuo kapenevat jalat ovat niin kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Se on just nuo kapenevat sirot jalat mikä minuunkin on kolahtanut.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!