perjantai 21. marraskuuta 2014

KEITTIÖN MUSTA SEINÄ

Joku ehkä muistaa kun täällä pohdiskelin ennen remonttia erilaisia vaihtoehtoja mitä tehdä tälle keittiön nurkkaukselle. Nurkkaan jäi vähän hölmö tyhjä tila, koska keittiötä ei voitu jatkaa ihan seinään asti ikkunan vuoksi.

Ei sitten vielä remontin yhteydessä haluttu kuitenkaan tehdä sille mitään, koska haluttiin vähän fiilistellä mikä tuntuisi hyvältä. Nyt kun huonekalujen lopullinen järjestys on vihdoin alkanut hahmottua ei lepakkotuolille ole tällä hetkellä tilaa olohuoneen puolella, koska siellä on jo sohva, keinutuoli ja lipasto. Niinpä sille ainoa järkevä paikka löytyy tästä ko. nurkkauksesta. Sen vuoksi ei nyt tässä kohtaa toteutettu muita ideoita kuin maalattiin seinä mustaksi.

Liitutaulumaalilla saatiin kivan matta pinta ja voipahan seinään kirjoitellakin sitten jotain kun sille päälle sattuu. Tai Stella voi siihen piirtää kunhan vähän kasvaa. Tykätään lopputuloksesta kovasti! Nurkasta tuli heti paljon kotoisampi ja suunnitellumman näköinen kuin aiemmin (esim. täällä kuva siitä valkoisella seinällä). Lisäksi musta keittiö ei lopu nyt niin töksähtävästi kesken kun seinä jatkuu kuitenkin samanvärisenä.

Iltojen edelleen pimetessä ja joulun lähestyessä oli aika kaivaa myös pallovalot kaapista vähän valoa ja tunnelmaa tuomaan.

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kuvat ja hyvältä näyttää! :)
  Tuo tuolikin on täydellinen! :)

  Blogissani on muuten käynnissä arvonta, jos haluat käydä osallistumassa. :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!

   Olinkin jo kerran osallistumassa tuohon arvontaan, mutta homma jäi kesken kuten nykyään usein hommat käy. ;) Nyt uusi yritys!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää. Ja tuo lepakkotuoli on ihana myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepakkotuoli toimii kyllä aina, ihan sama minne sen laittaa! :)

   Poista
 3. Mustat seinät ne vain aina tätä naista sykähdyttävät. Hieno!

  VastaaPoista
 4. Samoin - !!! mustassa on potkua !

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!