maanantai 17. marraskuuta 2014

KUKKALOOTAViime kesänä kävin taas penkomassa mummolan vinttiä. Olin tosin tehnyt jo päätöksen, että mitään tavaraa en tänne kotiin enää tuo, koska nytkin on nurkat jo riittävän täynnä ja osa kivoistakin esineistä kaapeissa piilossa. Mutta ainahan voi kurkistaa...

Eteeni osui vanha peltinen työkalupakki ja näin heti silmissäni, kuinka siinä kasvaa kasa yrttejä, joita voi napsia siitä ruokiin. Mukaanhan se oli sitten otettava. Yrttien kasvatusprojekti saa kyllä odottaa ensi kevättä, näihin vuodenaikoihin on parempi mennä vähän vaatimattomammilla kasveilla. Työkalupakin kannesta tuli alusta kaikelle kokkaustavaralle lieden viereen. Siinä aiemmin ollut betonitarjotin olikin vähän turhan iso ja vei liikaa tilaa tasolta. Nyt mahtuu paremmin säätämään.

Asiasta kukkaruukkuun (tai kukkaruukusta asiaan, heh heh) - täällä on parhaillaan menossa pieni maalausprojekti, jossa yksi seinä saa mustaa maalia pintaansa. Sen tuloksia nähtävillä lähipäivinä, mutta sanottakoon jo nyt, että aika hyvältä näyttää!

8 kommenttia:

 1. Hieno astia, sopii kivasti pelkistettyyn mustavalkoiseen maailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kiva saada vähän muutakin kun mustaa tänne keittiöön.

   Poista
 2. Tykkään tuosta teidän mustasta keittiöstä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin ollaan oltu tosi tyytyväisiä, että päädyttiin tähän mustaan keittiöön.:)

   Poista
 3. Oi, onpa rouhea ja kaunis. Sopii teidän keittiöön kuin nakutettu. Todella hyvä löytö ja kauniit kasvit siihen valitsit.

  VastaaPoista
 4. Makee löytö, sopii hyvin teidän keittiöön.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!