keskiviikko 5. marraskuuta 2014

SAMSUNG SOUNDBAR
Värihaaste taisi jäädä nyt omalta osaltani kolmeen väriin. Teen kyllä varmaan mustasta joskus ihan oman postauksen, koska se on niin oleellisessa osassa meidän kodin sisustusta, mutta unohdetaan värit nyt toistaiseksi ja mennään muihin aiheisiin.

Muuton yhteydessä uusittiin myös meidän TV. Vaihdettiin vuonna 2008 hankittu Sony tähän Samsungin valkoiseen TV:hen. Tuo edellinen TV alkoikin olla aikamoinen fossiili näiden uusien slimmien Smart TV:iden rinnalla. Ja miehet tuntien sellaisen kanssahan ei vaan voi elää. No myönnetään, että olin kyllä itsekin valmis vaihtamaan TV:tä pelkästään sen takia, että halusin kakluunin viereen mahdollisimman siistin TV:n ja TV-tason, jotta huomio keskittyisi mieluummin takkaan. Ja täytyy kyllä sanoa, että on tämä kyseinen TV ollut aivan sairaan helppo käyttääkin. Vihdoin on oikeasti helppo katsoa TV:n kautta myös nettiTV:tä, Netflixiä jne. ilman mitään erillisiä digiboksivirityksiä tai kolmen eri kaukosäätimen kanssa pelailua.

Vähän aikaa sitten täydentyi meidän Samsung perhe vielä tällä  2.1. Soundbarilla, joten nyt on äänentoistokin mitä parhain. Äänen voi valita Soundbarista sen mukaan kuunteleeko musiikkia, katsooko leffaa, keskusteluohjelmaa jne. Tämän kyseisen kotiteatterin yksi parhaita puolia on myös se, että se pelaa langattomasti yhteen Samsungin TV:n kanssa. Eli ainoa laite joka jää näkyviin on TV:n edessä näkyvä metallinen kaiutin. Homma vaatii kyllä myös subbarin, mutta sekin on langaton, joten sen voi kätevästi piilottaa sohvan taakse. Päästiinkin tämän laitteen ansiosta eroon järkyttävästä johtomöykystä, jota yritin aina enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä tunkea TV-tason taakse. Pisteet myös Soundbarin osalta helppokäyttöisyydestä - laite menee automaattisesti päälle samalla kun käynnistää TV:n, joten ainoa mitä pitää tehdä on valita moodi, jolla sitä haluaa käyttää. Musiikkia puolestaan voi kuunnella joko bluetoothilla kännykän kautta tai sitten suoraan Spotifyista, joka löytyy myös telkkarista.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!