torstai 8. tammikuuta 2015

HAAVEILUA LASISEINÄSTÄMainitsin edellisessä postauksessa, että jossain vaiheessa aiomme tehdä makuuhuoneesta Stellan huoneen, jossa on myös muita toimintoja kuten työpiste ja lisää säilytystilaa. Meidän sängylle puolestaan lohkaistaan paikka oleskelutilan puolelta, jossa onneksi neliöitä on sen verran "runsaasti", että tilaa jää hyvin vielä pienemmälle tupakeittiölle sohvineen. Vaikka järjestely ei olekaan ajankohtainen vielä niin myönnän, että olen jo päässäni paljon pyöritellyt, miten homma toteutettaisiin.

Uusia seiniä ei tietenkään aleta rakentaa, koska juurihan ne purettiin (silläkin uhalla, että hyvin tiedettiin uudesta perheenjäsenestä jo suunnitelmien alkuvaiheessa) vaan sänky saa olla loft-tyylisesti osana oleskelutiloja. Jollain tapaa olisi kuitenkin kiva erottaa nukkumatila muusta tilasta, jotta se olisi edes periaatteessa omassa rauhassaan. Alunperin olin miettinyt tilanjakajaksi simppeliä valkoista kaapistoa joka ulottuisi kattoon asti ja joka kätkisi samalla mukavasti tavaraa sisäänsä. Sitten sain kuitenkin päähäni, että tilanjakana voisi toimia kuvien kaltainen lasiseinä ja nyt en enää pysty kuvittelemaan siihen mitään muuta - NIIN HIENO!

Lasiseinän plussia olisi se, että se ei rajaisi yhtä ikkunaa pois näkyviltä, kuten kaapisto tekisi. Siten tilan avaruus säilyisi ja päivänvalo pääsisi seinän läpi virtaamaan kuten nytkin. Huono puoli olisi, että se pitäisi teettää ja se ei varmastikaan ole ihan halpaa puuhaa. En ole vielä yhtään tutkinut, mistä moisia edes voi kysellä, mutta ainahan sitä voi etukäteen fiilistellä! Aika näyttää jääkö tämä vain haaveeksi vai meneekö lopulta toteutukseen asti.

KUVAT: 1 2

6 kommenttia:

 1. Haaveilen noista lasiseinistä myös, en tosin tähän taloon vaan sinne jonnekin seuraavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän tämän haaveen kans jemmassa seuraavaa kotia varten jos ei tänne onnistuta laittamaan.

   Poista
 2. Kannatan tuota lasiseinää! Se rajaa tilan, mutta valo ja avaruus säilyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta ja siksipä en pääsekään tästä enää yli.:)

   Poista
 3. Lasiseinä on niin jees:) Ihania kuvia! Meillekin sitten joskus uuteen kohteeseen..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!