perjantai 16. tammikuuta 2015

OLOHUONE

Nämä muutamat kuvat olohuoneesta tulikin jo laitettua instagramin puolelle, mutta koska kaikki eivät siellä seuraa niin laitellaan tännekin. Pyörin tässä yksi päivä kotona kameran kanssa ja tajusin, että olohuonetta ei ole tullut juurikaan kuvailtua, varsinkaan tuota sohvanurkkausta. En tiedä miksi, ehkä se on tuntunut jotenkin keskeneräiseltä vaikka eihän täällä tule sisustus koskaan varsinaisesti valmis olemaankaan.

Olohuoneen järjestystä meillä määrittelee tällä hetkellä pitkälti tuo suuri sohva, joka on muutama vuosi sitten Vepsäläiseltä ostettu Sits Colorado. Sohvahan on nyt näin sirojen sohvien aikakautena mitä epätrendikkäin, mutta ah, meistä se on niin mukava. Mikään istumasohva se ei ole, koska leveän istuinosan vuoksi siinä on käytännössä mahdollista vain löhötä tai maata. Ajoittain kaipaan pienempää ja kepeämpää sohvaa, jonka paikkaa olisi helpompi muutella ja jossa myös vanhemmat ihmiset voisivat istahtaa. Mutta sitten me tarvittaisiin joku toinen rötväysareena, jonne iltaisin hautautua.

Toinen olohuonetta määrittelevä huonekalu on vanha lipasto, jolle ei myöskään löydy oikein muuta paikkaa kuin päätyseinusta, jolla se nyt on. Mutta sinne se sopiikin mielestäni parhaiten. Oikeasti meillä on vielä olohuoneen tällä puolen keinutuoli, mutta nyt se oli niin pahasti kameran tiellä, että siirsin sivuun. Rahi toimii tätä nykyä sohvapöytänä, joten se kaipaa kipeästi tarjotinta, jotta siihen voi paremmin laskea tavaroita. Tiedänkin jo täsmälleen millaisen haluan, joten siitä lisää myöhemmin kunhan saan kotiutettua.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se tuntuu kyllä olevan monen mieleen vaikka itseä jo välillä vähän jopa kyllästyttää.:)

   Poista
 2. Just ajattelin, että tuo lipasto on ihan täydellinen pari uunille! Viihtyisän näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä ne sopii minustakin hyvin yhteen.

   Poista
 3. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina, pitääpä käydä kurkkaamassa!:)

   Poista
 4. Lipasto on kaunotar ja sohva näyttää supermukavalta❤ Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mukava on kyllä, parhaillaankin olen uppoutuneena tänne sohvan uumeniin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!