keskiviikko 14. tammikuuta 2015

PEURA LÖYSI PAIKKANSA

Kuvissa näkyvät peuran sarvet tarttuivat mukaani eräiden pikkujoulujen kotikirppikseltä joulukuussa, mutta nyt vasta saatiin laitettua ne seinälle. Oli vähän vaikea päättää, minne ne iskettäisiin, mutta päädyttiin lopulta laittamaan ne paraatipaikalle olohuoneen ja keittiön väliin. Näin katse osuu niihin heti ensimmäisenä eteisestä sisään tultaessa.

Sarvet ovat ilmeisesti ihan sisustusliikkeestä ostettu, ainakaan niiden edellinen omistaja ei myöntänyt metsästäneensä peuraa itse. :) Lähikuvat sarvista ei nyt millään ottanut onnistuakseen, mutta laajakulmalla nappasin kuvan koko tilasta kun kerrankin oli tarpeeksi siistiä. En ihan kauheasti tykkää ko. objektiivilla kuvata, koska se vääristää aina jonkun verran mittasuhteita. (Tässäkin kuvassa sohvan rahi ja syöttötuoli näyttävät paljon suuremmilta suhteessa muihin huonekaluihin kuin mitä ne luonnossa ovat.) Välillä on kuitenkin kiva saada tila laajemmaltikin yhteen kuvaan.

4 kommenttia:

 1. Sarvet nähtyään tuossa, on enää vaikea kuvitella tilaa ilman niitä. Eli kutsuisin aika nappivalinnaksi!
  Ihana koti muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä ne minustakin siihen sopii parhaiten vaikka tosiaan muitakin vaihtoehtoja oli. Kiitos!:)

   Poista
 2. Kiva nähdä välillä myös laajoja kulmia! Näitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyypä ottaa näitä jatkossa lisää sitten. Aina ei muista, että teille lukijoille ei tosiaan näy se kaikki siellä kameran linssin ulkopuolella (ja toisinaan ehkä hyvä ettei näykään ;)).

   Poista

Kiitos kun kommentoit!