tiistai 27. tammikuuta 2015

REMONTTITIKKAIDEN LOMAPÄIVÄTMeidän monessa maalissa uitetut remonttitikkaat viettävät tällä hetkellä leppoisia lomapäiviä makuuhuoneen vaatekaappeihin nojaillen. Tikkaat ovat kulkeneet uskollisesti mukanamme jo useassa kodissa ja osallistuneet niin pieniin kuin suurempiinkin remppaprojekteihin. Nyt putkiremontin yhteydessä ehdinkin jo säikähtää, että ne vallan hävisivät, kun olivat kulkeutuneet naapuriin. Onneksi löysin tikkaat kuitenkin remontin valmistuttua rappukäytävästä ja kiikutin äkkiä takaisin kotiin.

Tikkaiden värimaailma ja kulahtaneisuus sopi meille niin hyvin, että en nähnyt tarvetta laittaa niitä minnekään piiloon. Niinpä ne saavat olla esillä ja toimia samalla vaate- & torkkupeittotelineenä. Siitähän ne on sitten kätevä tempaista taas tositoimiinkin kun seuraava inspiraatio yllättää.

6 kommenttia:

 1. Kauniit ja elämää nähneet tikkaat! Tuollaisia joskus metsästin, mutta en löytänyt. Pitäkää visusti mukana tikasvanhukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy pitää! En oikein tiedä mistä nämä on meille edes alunperin tulleet, mutta hyvä että ovat matkaan tarttuneet.

   Poista
 2. Tikkaisiinhan vuosien maalausurakoiden seurauksista kertynyt kaikki suosikkivärit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ei ole kovin värikkäitä juttuja näillä maalailtu;)

   Poista
 3. On kyllä komiat tikkaat! Ja mahtava, että ne tosiaan toimii maalausapureina ja sitten sisustuksessa telineenä. Remppakamaa, jota ei tartte piilotella varastossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, enemmänkin pitäis olla tämmöistä käyttötavaraa jota voi pitää reilusti esillä niin ei kaapit pursuaisi aina tavaraa...

   Poista

Kiitos kun kommentoit!