tiistai 6. tammikuuta 2015

UUSI VUOSI - UUSI JÄRJESTYS
Päätettiin muuttaa makuuhuoneen järjestystä, koska haluttiin Stellan sänky rauhallisemmalle puolelle huonetta. Aiemmin se oli lähellä ovea ja siten äänet muualta asunnosta sekä erityisesti käytävältä, jossa wc ja kylpyhuone sijaitsevat kuuluivat siihen häiritsevästi. Niinpä pyöräytettiin sängyt toisinpäin ja kappas, koko huoneesta tuli paljon parempi ja tilavamman tuntuinen.

Mikään suuren suurihan tämä meidän makuuhuone ei ole ja vaikka olen aina ollut sitä mieltä, ettei makuuhuoneeseen kannata uhrata kovin montaa neliötä asunnosta niin myönnetään, että nyt kun meitä asustaa siellä kolme, ei muutama lisäneliö olisi pahitteeksi. Todennäköisesti tästä tulee kuitenkin jossain vaiheessa Stellan oma huone ja meidän sängylle lohkaistaan jollain järjestelyllä paikka olohuoneen puolelta. Ei sitten tarvitse hiipiä joka ilta makkariin niin kuin jossain kesäleirillä, kuten Mika tässä taannoin totesi.

Toistaiseksi mennään kuitenkin tällä järjestelyllä. Ikean valkoinen lipasto on vähän pakollinen paha huoneessa. Jos se ei olisi säilytysytilan puolesta välttämätön niin luopuisin siitä mieluusti ja laittaisin tilalle jonkun mukavan tuolin. Sängystä tekisi mieli ottaa päällimmäinen patja kokonaan pois ja tehdä siitä hiukan matalampi. Itse tykkäisin jopa pelkästä patjasta lattialla futon-tyyliin. Taulut meillä nojailee vielä pääasiassa seiniin, saa nähdä raaskiiko niille naulata reikiä ollenkaan.

6 kommenttia:

 1. Meidän pitäisi myös pyöräyttää makuuhuone yläkertaan, mutta vielä saamme vain haaveilla noin kauniista ja seesteisestä makuuhuoneesta: käytössämme on toistaiseksi pelkkä patja :D Nuo nojailevat taulut muuten luovat sellaisen sopivan boheemin ja rennon fiiliksen, joten melkeinpä jättäisin noin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei muuta kun eurolavat patjan alle ja kirja-/lehtipinot yöpöydiksi niin siinähän sitä sisustusta on jo kerrakseen. :D

   Ja samaa mieltä, tykkään kans rennommasta fiiliksestä ja siksipä nuo taulut eivät varmaan seinälle päädykkään. Toisaalta ei myöskään haluaisi niitä reikiä joka paikkaan kun mieli taas järjestyksen suhteen voi muuttua hetkenä minä hyvänsä.

   Poista
 2. Todella kaunis makuuhuone :) Valaisin, seinät, sänky...näyttää niin rennon tyylikkäältä ja seesteiseltä

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ja tuo seinä on ihanan värinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!