lauantai 31. tammikuuta 2015

VIIMEISEN KERRAN LAATOISTALupaan, että tämä on viimeinen postaus (ainakin toistaiseksi) näistä laatoista. Olette varmaan jo aivan kyllästyneet tähän puolitoista vuotta kestäneeseen vouhotukseen. Halusin nyt kuitenkin vielä vilauttaa, missä ylijäämälaatat tällä hetkellä majailevat sen jälkeen kun ne muuttivat pois makuuhuoneen lipaston päältä.

Joku ehkä jo olohuone -postauksen yhteydessä huomasikin, että olin siirtänyt osan laatoista kakluunin edustaa koristamaan. Sopii siihen mielestäni mainiosti. Osa laatoista puolestaan päätyi seinäwc:n päälle ja sinnehän ne myös istuivat oikein kivasti kun samaista laattaa löytyy lattiastakin. Yksi laatta jäi vielä keittiöönkin kahvipannujen aluseksi.

Jos siis oikein kivoja laattoja suunnittelet esim. kylpyhuoneeseesi laitettavan niin ehkä kannattaa tarkoituksella tilata vähän ekstraa. Näillä saa kivasti vaihtelua ja piristystä muuhunkin sisustukseen. Meillähän laattoja jäi ihan vahingossa näin paljon yli, koska laatoituksessa ei syntynytkään yhtään hukkapalaa kuten olin laskenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!